DarkLand - El meu raconet

01 de setembre 2005

Primer dia

Hola a tothom!

Ahir ja vaig arribar a Perú. Els avions van anar com avien d'anar i a les 17:40h hora de Lima arribava puntual l'avió al seu aeroport (00:40 am hora vostra). No he escrit fins ara ja que vaig arribar bastant cansat, 12 hores seguides d'avio casquen a qualsevol que no hi estigui acostumat, i després, per a acabar-ho d'adobar, tenim al simpàtic jet lag donant pel sac també.

Avui, després d'una nit de no dormir gaire a causa del jet lag, hem anat a donar un volt pel centre cultural peruá japonés de Lima. Hem visitat la seva biblioteca, amb una amplia col?lecció de mangues (en japonés, clar xD) i el seu museu, que explica l'història de la inmigració japonesa a Perú, el que més m'ha cridat l'atenció eren dos vestits, un de kendo i l'altre una armadura samurai, també cridava l'atenció un mapa de perú on hi havia tot de bombetes que representaven ciutats i llocs significatius del pa?s, al premer un botó amb el nom del lloc que t'interessa la bombeta corresponent s'encen. Després d'aixó, com que ja se'ns ha fet l'hora de dinar hem anat al restaurant que hi ha al mateix centre i hem menjat udon (una pasta feta amb sopeta de verdures i pollastres) i katsudon(pollastre, ou, verduretes i arrós).
A la tarda hem anat al mercat de Magdalena. Un lloc on hi ha de tot i barat, entre aquestes coses un munt de botigues de dvd's pirates, amb tot de pel?lícules de cine i molt d'anime, m'ha agradat molt el lloc.

I bé, aixó es tot el que hem fet avui, demà més, o no... :P

3 Comentaris:

  • es la version resumida esta xD

    q bueno q estes aqui *_____*(K)

    Per Blogger Remorada, el 01 de setembre, 2005 02:55  

  • ¬¬ Pero que es esto??? yo quiero saber como ha sido vuestro encuentro!!!! Si es q... komo sois... SOSOS!!!! juas juas juas
    Weno, igualmente os mando un besito asesuá! :P
    10!

    Per Anonymous Anònim, el 01 de setembre, 2005 14:49  

  • Ufff... No es podia esperar res més interesant de tu... Després parlem de llibres oberts.. eh? >.>

    On vas dormir? Al sofa? Al carrer? A les escombreries? o.o xD

    Et van regalar algo a l'avió? A sobre que et gastes una pasta amb ells... u.u

    Weno.. Disfruta de les vacances infinites... i.i

    Per Anonymous Anònim, el 02 de setembre, 2005 16:03  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici