DarkLand - El meu raconet

02 de setembre 2005

Segon dia (si, soc molt original amb els titols xD ^^U)

Ahir al mati vam estar fent el vago fins a l'hora de dinar xD Que bé que s'esta sense fer res *-* Despres de dinar vam anar al museu nacional d'arqueologia, antropologia i historia. Es un museu força gros i molt complet, la part sobre les cultures antigues era molt interessant, la part sobre la historia moderna no m'ho va semblar tant. No se si va ser degut al jet lag k enkara arrossego o es k realment era mes avorrit xD Al sortir vam anar a una bodega, vam prendre un pisco sour (el pisco es un licor de raïm), era força bo, tot i que una miqueta fort xD
Per acabar el dia van anar a casa de una amiga de la familia, era el seu aniversari i feia una festa. La casa es va omplir de gent, cada persona nova que entrava estava mes boja k la anterior xD Va ser molt divertit, tot i k al final ja se'ns va fer pesat.

I res mes, despres d'aixó ja vam anar al llit a dormir xD I demà més :P

2 Comentaris:

  • Vaya vaya, de momento parece que lo estás pasando bien ;) estas bien entretenido. No se ahora si estás en Lima cuidad o en otra, pero si es otra ciudad si que tiene lugares para visitar :P. Bueno pues seguiremos atentos a tu blog, a disfrutar! ;)

    A ver si escriben algún comentario toni y jorge!

    Hastaluego!

    Per Anonymous Anònim, el 02 de setembre, 2005 16:36  

  • Interesant detall: despres d'aixó ja vam anar al llit a dormir

    Per Anonymous Anònim, el 02 de setembre, 2005 20:54  

Publica un comentari a l'entrada

<< Inici